divendres, 18 de febrer del 2011

Misatge de Benvinguda

Quant comences a editar un espai web el normal es dir algunes paraules sobre les intencions que tens i el que vols fer. La resposta a la pregunta per a aquest lloc en concret es ben fàcil. Es tracta de promoure el software lliure en la propera XXIV Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida que es farà al pròxim que tindrà lloc el proper 8 d'Abril a Atzeneta d'Albaida.
Una de les activitats que estem preparant es un taller sobre us de software lliure en valencià i ens ha paregut una bona idea el fer un blog en el que poguérem ficar tots el continguts i el material que generarem durant la Trobada.
Como tot en la vida esperem no quedar-nos tan sols en una activitat sinó que el software lliure en valencià sia cada dia més conegut i emprat per totes aquelles persones que el necessiten i que sia un component dinamitzador de les feines i activitats culturals, socials, empresarials, associatives, etc que calen fer.
El bo del software lliure es que il·lusiona el vorer com es va desenvolupant de mica en mica. Quant has provat algun tipus de programa i per els motius que siguen el deixes de utilitzar durant un cert temps sempre quant el rencontres te n'adones de que ha millorat i que cada vegada més s'adapta millor a les teues necessitats i que pot fer la feina que fins ara feies en software propietari.
Per tant esperem que una mica com el software lliure aquest blog sia una cosa que com els bons vins va millorant en el temps i per això el que cal es que puga complir una funció d'utilitat per a la societat i la gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada